Seiling og styrke i juli

Juli oppsummert er seiling og styrke! Jeg hadde glemt å skrive ferdig oversikten over trening i juli før jeg dro på fjellet for en uke siden, men her kommer den.

image (10)

Juli i fjor var en god måned alt i alt. Jeg hadde elleve treningsøkter, langt over åtte som var minstekravet. Men nesten all treningen for hele juli gjorde jeg de åtte dagene jeg var på sykkeltur. Det var ingen gåing, som er bra, og de andre øktene var “ordentlige” treningsøkter, men det er dumt at jeg nesten bare beveget meg på sykkeltur. Men ingenting er så vanskelig som å trene jevnt når man har ferie.

image (11)

Juli i år var jeg sykemeldt i stedet for å jobbe 14 timer om dagen og hadde derfor tid til å være ute og til å trene hele 15 ganger! Også nå har jeg klart å ha mest styrketrening og det er jeg veldig fornøyd med. Det er vanskelig å dra i treningsstudio når det er strålende sol ute, men det har jeg klart. Gåingen kommer av en telttur (øving til vi skulle på Hardangervidda), 90årslag og tur på Håøya. Syklingen har vært lange “hverdagsturer” (hjem fra fest etc), mens volleyball og seiling var på hytteferie.

Jeg er veldig fornøyd med at både juni og juli ble aktive måneder, men vet at det mest er fordi jeg ikke har jobbet. Utfordringen blir å fortsette med seiling og styrke utover høsten når jeg er tilbake på jobb.

English: a late update on my exercise in July. It was a wonderful month! I managed to execise 15 times and to keep weight lifting in the nice weather.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *