Sykling og yoga i september

Det er slutten på atter en måned med trening og den kan enkelt oppsummeres med sykling og yoga. Jeg har vært litt ute av treningslage i september, men først ser vi på i fjor.

image-15

September i fjor var heller ingen stor treningsmåned. Jeg klarte akkurat åtte treningsøkter, men det var mye “bare akkurat” trening. Med det mener jeg gåtur og yoga, som man ikke blir veldig sliten av, men som er aktivitet. Åtte økter var jo målet mitt for hver måned, noe man ikke skal kimse av, men jeg hadde ikke noe lyst til å trene og var mye hjemme, så da ble det yoga på kontorgulvet.

image-16

Sammenliknet med september i fjor har jeg vært mye flinkere i år, for i september har jeg trent 11 ganger. Men jeg er allikevel ikke egentlig fornøyd, for det har nesten ikke blitt noe styrketrening i det hele tatt. Etter å ha vært så utrolig motivert på treningen de siste månedene var det plutselig ingen motivasjon etter at vi kom tilbake fra Frankrike. Men det har blitt mye sykling og yoga, akkurat som i fjor. Det er mindre gåing og yoga enn i fjor, jeg har fått til to styrkeøkter og har syklet over alt, som er bra.

Å sykle rundt i byen og å gjøre yoga hjemme har fått meg gjennom treningen i september, men jeg håper at jeg kommer tilbake til styrketreningen i oktober!

For tidligere oppsummeringer, se her.

English: another month, another exercise summary. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *