Ny klokke på ønskelista

Jeg har egentlig sett etter en ny klokke en stund og plutselig, på tax free’en i Nice, fant jeg den.

41okatsvl

Her ser dere mitt nye tillegg til ønskelista mi, Swatch GB274 Golden Tac Black Gold Analog Dial Silicone Strap Unisex. Jeg vil ha noe som er forskjellig fra den klokka jeg har gått med de siste syv (?) årene. Den klokka har brun skinnrem , enkel, gullkantet klokke og lite fiksfakseri. Jeg har allerede skiftet reim en gang, en svært god investering, egentlig. Så varer klokka fem år til 🙂

dsc_0358

Her fant jeg et bilde av oss på Maaemo i sommer. Den er enkel og passer i alle anledninger, men jeg har tenkt på at jeg gjerne skulle hatt en ny klokke som er litt mer sporty. Det vil si, som kan være med på stranda, på tur, som det ikke gjør noe at blir våt og som kanskje er mer “kul” enn “pen dame”.

Ettersom det er året for å vente til jul heller enn å kjøpe alt selv (sånn går det når man ikke får lønn), så håper jeg at mine nære og kjære tar hintet 😉

Det er litt morsomt egentlig at jeg ønsker meg Swatch igjen, etter at jeg hadde en sort Swatch da jeg gikk på barneskolen og ungdomsskolen. Tilbake til fortiden på en måte.

English: I have been looking for a new watch to complement my usual one, and at the airport in Nice I found it. Still gold, but black silicone this time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *