Høyt og lavt på Oslo klatrepark

Lørdag for nesten to uker siden var jeg så heldig å bruke dagen på Oslo klatrepark.

dsc_0091

Vi var som dere vet, der for Camilla sitt utdrikningslag. En gjeng med sporty damer, men ikke en gjeng med fryktløse damer skulle det vise seg. På Oslo klatrepark har de ruter i mange vanskelighetsgrader, både når det kommer til fysisk styrke og høyde over bakken. Vi delte oss i to grupper, en som startet med en rute på letteste nivå (lysegrønn) og en min gruppe som tok en middels vanskelig (lyseblå).

dsc_0102

Siri og jeg var de mest ihuga eventyrerne, så vi gikk først i laget.

dsc_0113

Stine var boblende lykkelig hver gang vi tok en zip line – et svev. Morro å klatre med folk som skoggerler hele veien gjennom.

dsc_0116

Det var mange forskjellige hindre. Noen krevde balanse, andre styrke og noen mot til å gå over store høyder. Denne krevde balanse.

dsc_0119

Vi slang oss mellom trærne og tungt var det. Ikke rart Tarzan er så trekantformet, det hadde jeg også blitt om jeg slag meg fra liane til liane.

dsc_0130

Alle hadde det veldig morsomt i trærne og var fornøyde med hva de hadde valgt. Til og med bruden.

dsc_0154

Etter lønsj hadde vi tid til en rute til og alle bestemte seg for å avansere i vanskelighetsgrad. De som hadde tatt en lett tok en middels og vi som hadde tatt en middels tok en vanskelig.

dsc_0158

Vi ville ta den vanskeligste, den røde (du tror kanskje den svarte er vanskeligst, men den er bare høy, ikke tung), men den hadde 50 minutter ventetid, så vi tok den mørkeblå. Den mørkeblå skulle være like fysisk tung, men ikke like høy.

dsc_0165

Vi kjørte scateboard mellom trærne (jeg gjorde det uten å holde!), balanserte på smale nett (så utrolig vanskelig å holde balansen) og klatret fra stamme til stamme oppover en bakke. Det var det absolutt tyngste hinderet, gurimalla.

dsc_0167

Selv om dette hinderet, som ser ut som man går på stigbøyler, ikke var så verst tungt det heller.

dsc_0178

Jeg anbefaler absolutt å dra til Oslo Klatrepark, spesielt om du liker en utfordring. Jeg er ikke redd for høyder, så for meg var det som friklatring. Utrolig morsomt. Jeg skal helt klart komme tilbake og bruke en hel dag der, selv om jeg ikke er sikker på om jeg orker mer enn fire turer. Tungt var det jo.

English: two weeks ago I spent the day in Oslo Klatrepark at Tryvann and I had so much fun. You really should try it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *