Nyttårsforsett2016oppdatering 1

I år har jeg et liknende, men modifisert nyttårsforsett som jeg også hadde i fjor. Dere har allerede sett oppsummeringen av 2015 og i år tenkte jeg at jeg kanskje kunne komme med månedlige oppdateringer, for deres skyld og for min egen. Kanskje det motiverer meg til å bli enda flinkere?

Nå er januar over og det er på tide med første oppdatering! I fjor trente jeg 11 ganger og det ble gåing, svømming, styrke og klatring.

image (3)

I år har jeg også trent 11 ganger, men har hovedsakelig trent styrke og gått til fots og på ski. Når vi sammenlikner ser vi at jeg har gått mindre i år, 10% mindre. Jeg har økt styrketreningen fra 20% i 2015 til 63,6% i år. Det er jeg fornøyd med. I tillegg har jeg gått fra 40% svømming og 10% klatring til 18,2% ski.

image (2)

Alt i alt er jeg godt fornøyd. Jeg har trent like mye som i fjor og det har vært ganske mye. Jeg har fått til å trene mye mer styrke, sånn som jeg ville og det har blitt mindre gåing. I februar i fjor var jeg nede i 9 økter og 55,6% av det var gåing, så det bør være mulig å gjøre det bedre i år.

English: this is the first summary of my work out year of 2016. I did good, I did 11 work outs, just like last year, but much more weight lifting and less walking.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *