Nyttårsforsett2016oppdatering 2

Februar har vært en dårlig treningsmåned. Det ble dobbelt dårlig fordi første uka var litt tynn på trening og like etter ble jeg syk og var syk i ti dager, så det ble ikke mye trening. Men først februar 2015!

I februar i fjor trente jeg 9 ganger og det ble bare styrketrening og gåing. Mest gåing. Så som jeg sa i januar, så så jeg muligheter for forbedring i februar.

image (4)

I februar i år har jeg bare trent 5 ganger, men det har blitt mindre gåing, som jo var en del av målet mitt. Hadde jeg ikke blitt syk hadde det blitt litt skigåing og mer styrke, men dette var det det ble til og det er jeg fornøyd med.

image (6)

Så håper jeg at jeg ikke blir syk i mars og at jeg får til å trene mer enn 7 ganger og at det blir mindre gåing.

English: the work out update for February. In short, I almost didn’t to anything because first I was lazy and then I was sick.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *