Roverløft 2011

Akkurat nå er jeg på Ingelsrud speidersenter og er prosjektleder for Roverøft 2011. Om et døgn omtrent så er det ferdig. På onsdag skal vi ha evalueringsmøte og skrive prosjektrapporten. Når den er levert inn så er vi ferdige. Jeg har jobbet med Roverløft siden august, det vil si i 8 måneder. Det blir sikkert nesten 9 før alt er ferdig, klappet og klart. Arbeidet mitt med Roverløft har vært en del av et større ledelseskurs (Trekløver-Gilwell) og jeg har derfor hatt mye fokus på min rolle som leder, hvordan jeg fungerer med andre mennesker og dermed også hvordan selve prosjektgruppa har fungert. Og jeg må si at jeg aldri har arrangert noe som har gått så fint hele veien. Det er har ikke vært et skjær vi ikke har kommet av, ikke noe drama, magisk kommunikasjon på tross av lange avstander og i det hele tatt.

Jeg er kjempefornøyd 🙂 Men så kjenner jeg nå at det skal bli godt å bli ferdig også. Jeg begynner å bli litt gammel i roversammenheng og jeg kjenner at det er på tide at noen andre tar over stafettpinnen. Så får jeg heller drive med roverarbeid i Komité Speiding. Er kanskje der jeg passer best nå. Det neste roverprosjektet for min del blir å følge opp Roverstevnet i november og så å følge opp den store Roverleiren sommeren 2012.

Nå som jeg snart mister litt skulderbør ved at jeg ikke er prosjektleder lenger, så tror jeg det skal gå lettere med de nye vervene mine. Det har allerede begynt å ta seg opp i SiT Service og så er det jo stadig litt å gjøre både i ARK (Akademisk Radioklubb) og i Komité Speiding. Og så har jeg jo noen små verv til. Men behandlingsperioden til Kulturstyret er heldigvis også over nå, så det blir fint. Men så kommer eksamner som perler på en snor, så stille kommer jeg nok ikke til å stå 😉

Alltid beredt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *