Vinger – verdens navle

På vei til Roverløft i forrige uke, endte jeg med å sitte i Kongsvinger (bedre kjent som Vinger) og vente på transport videre i nesten 4 timer. Men hva gjør vel det når man finner en kafe med både dype stoler, gratis internett og strøm i veggen? Og har man internett er man ikke alene, så det ble egentlig noe veldig fine timer tilbragt i Vinger sentrum.

dette er alt man trenger for å overleve; datamaskin, telefon, ullgenser og en gratisk mangosmoothie fra eieren (som forresten kjenner min gode venn Vinnie som driver Aroma på Bekkestua, veldig komisk). Når man reiser sånn, men skolesaker, alt du trenger til noen døgn og svært praktiske klær, da føler jeg meg litt som i den sangen, “alt jeg har er en koffert og to ukers flyttefrist, allikevel leser jeg Bonytt og er stadig optimist”.

2 thoughts on “Vinger – verdens navle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *