Sol

Greit, idag har jeg juksa. Jeg har aldri gjort det før, men jeg tror nok jeg kommer til å gjøre det igjen. Juksa, sa du? Jo, idag har jeg tatt sol for første gang i mitt liv. Jeg er kanskje i eldste laget til å debudere i en solseng, men jeg har egentlig alltid synes at brunfargen min skal være “ekte” og komme fra ekte utendørsopphold.

Jeg er ikke helt sikker på hvorfor jeg plutselig ombestemte meg, men jeg tror det har litt å gjøre med at jeg har innsett at det er mulig med en gyllen middelvei når det kommer til sol. Man trenger ikke bli nøttebrun og rynkete, men kan gi seg selv en liten soldose og jevn ikke-snøblind-farge om man vil. Og så er det en annen ting, nemlig at da jeg var i Tyskland nå i påska så ble jeg egentlig ganske brun. Og da jeg kom tilbake til Trondheim og kjente hvor kaldt det var her, så innså jeg at jeg nok ikke kom til å ha på meg bikini utendørs på en god måned. I hvert fall ikke etter å ha vært forkjøla i en uke… Og da innså jeg at jeg kom til å miste all fargen min ganske raskt. Det hadde vært så varmt og fint i Tyskland og jeg ville ikke gi slipp på det ennå. Så da fikk jeg en venninne til å introdusere meg for sol.

Og jeg må si at selv om det kostet penger (64kr for 16 min), så var det 16 minutter i himmelen, 16 minutter på stranda i Spania, på terrassen i Oslo, det var 16 minutter med sommer i Trondheim med sine 13 grader og lett skydekke. Jeg tror nok jeg skal tilbake til den solsengen, men kanskje ikke med en gang. Først må jeg se hvor solbrent jeg er imorgen…

Om jeg bare får til denne eksamenslesingen så kommer dette til å bli en spesielt god uke. Idag er det roverombudsmøte, imorgen skal jeg på middag til Joakim, fredag er det kulturstyremiddag (og jeg har ikke kamera som fungerer 🙁 ), lørdag skal jeg til Horten på besøk til Sara, søndag blir det champagne med Erik i Oslo, mandag skal jeg har grilling og champagne på terrassen i Bærum for alle vennene mine hjemme og tirsdag er det Komité Speiding møte. Og så er det plutselig langt ut i neste uke og veldig mye nærmere alle disse eksamnene. Skitt fiske!

4 thoughts on “Sol

    • Jeg er syk fremdeles 🙁 Men jeg er frisk nok til å sitte på kontoret å lese til eksamen (begynner å bli litt stressa). Men å sitte ute på kvelden på en topp har jeg ikke helt helse til ennå… Dessuten er oppoverbakker og mye prating fremdeles ikke mulig med halsen min 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *