Trekløver-Gilwell

En av de tingene jeg er mest fornøyd med å ha fått til dette semesteret er at jeg fikk gjort ferdig Trekløver-Gilwell-treningen. Det så aldri ut som om jeg ikke kom til å få det til, men det er et stort ledelseskurs og jeg er veldig glad for at jeg har fullført det. Så nå ser jeg sånn ut i speidersammenheng:

Bildet er tatt på Blåhaug 30 min etter at jeg fikk utdelt skjerfet og perlene. De er begge to, sammen med en sølvknapp, bevisene på at jeg har tatt kurset. Alle speidere i hele verden som tar denne treningen får sånt skjerf og sånne perler, så man kjenner hverandre igjen også i internasjonal sammenheng. Det skal bli morsomt å dra på samling for alle som driver med roverprogram på nasjonalt nivå i november med sånt skjerf 🙂

2 thoughts on “Trekløver-Gilwell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *