Naken? I Trondheim?

Da vil kunstindustrimuseet ha deg! Bare les denne artikkelen her eller denne fra Adressa.

Det har seg nemlig slik at de skal ha en utstilling som krever to nakne menn. Men kunstneren har ikke ordnet to menn som reiser rundt med utstillingen, hvert sted utstillingen er må de skaffe menn til å være utstillingen. Og for at det ikke skal være de to samme som er der hele tiden, så ønsker museet seg en 8-9 menn som kan rullere.

Om du vurderer å være med så vil du ha på deg den tingen over hodet hele tiden, så ingen vil se ansiktet ditt mens du holder på. Du trenger ikke være stram og fast og tynn for å være med og du skal “bryte” med en annen mens du er der. Den du bryter med kommer til å være like som deg selv, for litt av poenget er at kampen skal være jevn.

Høres det ut som noe for deg? Jeg kommer og heier om du blir med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *