Ølkurs!

Jeg er veldig glad i SiT. Jeg har jo nå sittet i styrene i SiT Kafe og SiT Tapir i snart et år og skulle sittet i et år til. Men det har vært mye som har skjedd i de to selskapene det siste året, i hvert fall i Tapir og nå er det klart av Kafe skal gå inn i SiT “mor” og at Tapir blir et rent eiendomsselskap som ikke trenger et eget stort styre. Og derfor er min styregjerning i SiT allerede over.

Det har vært et utrolig lærerikt år. Å sitte i et styre der man har ansvaret for ganske mange millioner omsetning, man har masse ansatte, konkurrenter og man blir påvirket av nye lover og økonomiske konjunkturer, da føler man seg en del av samfunnet på et helt annet vis enn når man bare pendler mellom hybel, skole og trening.

I forrige uke hadde vi avslutning med styret på To rom og kjøkken, en av de bedre restaurantene her i byen. Først hadde vi styremøte, så var det ølkurs og til slutt middag med taler. Her kommer bilder tatt med min telefon av noe av ølet vi fikk smake på.

image

Alexander som holdt kurset. Han er en av to som driver To rom og kjøkken og er vinkelner av utdanning. Han var flink.

image

Øl! Tror det er Frydenlund bayer. Den er veldig god, faktisk

image

Nøgne Ø, porter.

Ølen vi smakte på var:

Dahls pils (pils med mye humle i)

Brooklyn Brewery lager (rund, litt mørkere)

Frydenlund Bayer (litt mer karamell og humle)

Brooklyn Brewery Indian Pale Ale (bitrere og smakssterk)

Nøgne Ø porter (mørk og rund)

Mikkeler Beer geek breakfast (nesten svart, søt, nesten litt sirup, smak av havre og kaffe)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *