My Fair Lady

978x

Vi var og så My fair lady på Folketeateret for en uke siden og det er mye å si om opplevelsen. Først skal jeg si at det var en veldig god forestilling. Skuespillerne og danserne var veldig flinke og jobbet veldig bra innen musikalformatet (dvs med å synge, spille og danse). Regi og alt det tekniske som jeg ikke vet hva heter, fungerte også veldig bra. De hadde valgt en tradisjonell framstilling av stykket og etter å ha vært i operaen og på teater og sett mange kule moderniseringer, så føltes det nesten litt kjedelig. De norske tekstene var også veldig gode og scenene med alle sammen på scenen fungerte veldig bra.

Og så må det jo sies (for de som ikke vet det) at Folketeateret er der hvor opearen var før, på Youngstorget. Egentlig ser det nesten helt ut som det gjorde før, det er bare blitt pusset på, fått ny maling, draperier i rike og varme farger og så ha den moderne og kubiske (eller hva det nå heter) arkitekturen igjen fått oppmerksomhet. Det anbefales absolutt å ta seg en runde og bare se på alle detaljene.

Det eneste jeg ikke likte var at det var obligatorisk bemannet garderobe, som betyr at du er helt nødt til å betale 30 kr for at de skal henge opp jakken din. Når billetten allerede er dyr, så føles det litt gnient. Men men, vi fant en forlatt, men full flaske med crémant i et hjørne i baren, så det ble en bra kveld allikevel 😉

mfl2

Om du ikke har tid eller råd til å komme deg til Folketeateret, vil jeg så absolutt anbefale filmen med samme navn der Audrey Hepburn har hovedrollen. Veldig god filmatisering!

MFL_NETT_4710326a

Faren til Eliza var også veldig godt spilt.

Mari

Husholdersken var den aller kuleste karakteren.

mfl1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *