Nyheter fra Norge

En artikkel om en ungdomsbedrift som driver kursing av nyskilte foreldre. Alle som jobber i bedriften må være et skilsmissebarn. Ypperlig forretningside og helt nødvendig. Det er ikke nok foreldre som ser at det vonde med skillsmissen ikke nødvendigvis er at foreldrene dine ikke er kjærester lenger, men at de ikke er venner og plutselig ikke får til å samarbeide og tenke smart.

Den andre er en spennede artikkel om byutvikling i Osloområdet og om man burde slå sammen flere kommuner slik at byutviklingen blir mer gjennomført og mindre tullete rundt kommunegrenser og fylkesgrenser. Jeg vet ikke om jeg egentlig synes at de bør slå sammen alle kommunene, men de kunne gjerne samarbeidet bedre rundt kollektivtransport, boligsituasjon og annet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *