Røkelaks passer til alt

Røkelaks! Røkelaks er fisk du ikke trenger å steke og som kommer ferdig i biter (om du har god råd og kjøper den ferdig skivete, i hvert fall) og gjør dermed middagslaging ekstremt effektivt. Spesielt når du kombinerer røkelaksen med induksjonsplatetopp. Da går det fort, da.

DSC_5081

Så her kommer enda en rask oppskrift på middag som ikke tar deg mer enn 15 minutter å lage. Jeg liker det når jeg ikke må tine noe av det jeg skal spise til middag og mesteparten av det jeg skal spise tåler å ligge lenge, så jeg ikke må handle hele tiden. Da passer pasta med røkelaks ekstra godt.

For å få til dette mesterverket:

  1. Kok pasta, følg anvisning på pakken.
  2. Skjær opp en løk og andre løkvekster.
  3. Fres på middels varme.
  4. Tilsett et ønsket melkeprodukt (her fløte og ost).
  5. Bland pasta, grønnsaker og laks.
  6. Ta bilde av det.

DSC_5084

Det viktigste når man lager mat er at man lager noe man liker. Det skal ta så mye tid som du ønsker og smake så godt som du ønsker. Kunsten med hverdagsmiddager er å klare å finne på ting som passer også til hvor ofte du handler og hvor mye variasjon du vil ha i kosten.

DSC_5082

Jeg som liker å ikke spise det same hele tiden jobber hardt med å finne på nye ting jeg kan rullere på, men røkelaks dukker ofte opp må jeg innrømme.

English: you should try smoked salmon on your pasta with some leek and sour cream. It is fast, delicious and so easy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *