Kulturhuset Stabekk Kino – utmerket for festligheter

SONY DSC

Jeg vil bare komme med en rask anbefaling om du trenger et selskapslokale etter konferansested, spesielt til bryllup. Vi brukte Kulturhuset Stabekk Kino både til vielsen (i kinosalen) og selskapet (festsalen) vårt. Vi ønsket å kunne catre mat selv og stå for egen alkohol, for å holde kostnadene nede. Vi ønsket også at det skulle være et pent lokale, med god plass til 65 stykker og at vi kunne ha både vielse og selskap der. Stabekk kino utmerket seg på alle måter.

SONY DSC

Stabekk kino satte oss i kontakt med servitører som kjente stedet, stilte med bord, stoler, duker og alt servise vi trengte. De hadde også både flygel og piano og lite og stort musikkanlegg. Selv ordnet vi vin, catering fra Strøm-Larsen, serviettr, lysestaker og annen pynt. Vi hadde tilgang til lokalet dagen før og hele dagen vi hadde leid, så det ble ikke travelt med forberedelsene.

Mer bilder finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *