Burger og Tøyencola på Munchies

Det er så mange nye steder å prøve i Torggata og på tirsdag var vi på Munchies for å teste burgere.

IMG_1271.JPG

Det er et lite lokale med mange bord og de har rask servering, så du må ikke vente på maten lenge.

IMG_1272.JPG

Det er fire burgere å velge mellom, så det er enkelt å velge, men alle virker veldig gode, så jeg gleder meg til å smake meg gjennom alle. Burgeren var saftig og god, den kom med beiken og blå ost og aiolidippen til potetene var god, selv om potetene ikke var av ypperste klasse. Men burgerne var så gode og kom så fort at jeg kommer til å dra tilbake for å få mer burger.

IMG_1265.JPG

Munchies har også Tøyencola som vi fikk smakt på for første gang. Tøyencola smaker cola, men ikke så søtt som Coca Cola. Anbefales både fordi jeg er patriotisk og fordi det er en god brus.

IMG_1267.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *