NT-kiosken i Ås

Det stedet jeg spiser desidert oftest er NT-kiosken i Ås. De er en klassisk take out-sjappe med litt av hvert, dvs thai, baguetter, sushi og wok og de har gode priser. Det er god mat, spesielt vil jeg anbefale grov baguett med tunfisk, rødcurry med kylling og det jeg spiser nesten to ganger i uka:

image

Dagens sushi uten sesamfrø (alltid bare laks). De stenger dessverre kl 20, men det gjør nesten alt i Ås… Men om du trenger rask middag i Ås anbefaler jeg NT-kiosken!

De er veldig hyggelige de som jobber der, det er alltid god sørvis (spesielt er de ekstra raske om du skal rekke toget, alltid bra et sted toget går en gang i timen) og kommer du ofte nok husker de alltid hvordan du liker maten din. Det virker kanskje rart at en kiosk har god sushi, men så lenge du bestiller den så lager de den umiddelbart og da er den skikkelig god.

English: if you are ever hungry in Ås, you should try NT-kiosken. They have really nice sushi, great thai food and baguettes. It is the perfect Norwegian mixed kiosk that has a little bit of everything and the people who work there are very nice. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *