Bryllupsinspirasjon

Nå har det seg slik at jeg skal i bryllup neste uke og bunaden min har blitt så trang både her og der, så jeg tenkte jeg skulle kjøpe en ny kjole for anledningen. Det er jo ikke sånn jeg pleier å gjøre det med kjolekjøping, det er noe jeg gjør nåe jeg plutselig har tid til å gå og handle litt (eller jeg trenger noe desperat). Jeg har jo flere kjoler å gå i, men kunne tenke meg å ikke ha på det samme hvert bryllup framover, så da trenger jeg litt inspirasjon. Det har akkurat vært kongelig bryllup i Monaco og jeg kikket litt på hva gjestene hadde på seg for å få igang tankene på hva jeg kan ha på meg.


Etter å ha sett nøye på bildene jeg har plukket ut så er det noen ting som er sikre; det skal være noe med en sterk farge, gjerne over kneet og kanskje mønstret. Det bør være mulig å få til. Da er det eneste som gjenstår å dra tidlig fra jobb for å rekke butikkene før de stenger…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *