Yoga på hytta

Jeg fortsetter med å trene to ganger i uka etter en pause i sommer og uka som gikk rakk jeg ikke å trene før helga, så da ble det trening på hyttetur på Hvaler. Jeg er veldig glad for at Tone og Karl ville være med meg, det var morsomt å trene med noen andre og å gjøre noe annet enn jeg pleier.

Først løp vi fra brygga og opp bakken til hytta noen ganger. Så var Karl leder for fotballspill og til slutt gjorde vi yoga. Jeg har ikke gjort så mye yoga, men har hatt lyst til å prøve å gjøre yoga selv basert på instruksjoner fra youtube, så det gjorde vi. Det var veldig morsomt og jeg er sikker på at jeg skal gjøre det igjen.

DSC_5706

DSC_5707

DSC_5708

DSC_5718

DSC_5719

DSC_5721

DSC_5723

DSC_5725

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *