Esmeralda Weatherwax

Da jeg fikk Dolly for 9 år siden hadde hun kattespor over panseret og navnet sitt tydelig på bakluka. Nå har vær og vind og plasts flyktige eksistens gjort sitt og ingen av dem er igjen. Denne sommeren var Dolly på spa-opphold på Bekkestua og da kom det fram at hun en gang har hett Esmeralda. Jeg var litt usikker på hva jeg syntes om Esmeralda helt til jeg kom på at det er en Esmeralda jeg beundrer veldig, nemlig Esmeralda Weatherwasx, bedre kjent som Esme eller Granny Weatherwax fra Discworldbøkene til Terry Pratchett.

Så nå tenker jeg på å gi henne nye klistremerker. Hva tror dere?

last ned

English: I’m thinking of re-naming my car to Esmeralda Weatherwax, naming her after the character from the Discworld novels. What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *