Cupcakes til lønsj

Galleriet mitt sender tilfeldige bilder til hovedsiden og nå var det et bilde tatt av en cupcakelønsj i Trondheim i 2010. Det var mye enklere å ta lange kafelønsjer da jeg skrev master og hadde kontor i Trondheim sentrum. Så her kommer en liten mimrestund til en lønsj i november på Fairytale Cupcakes

IMG_7523

Så utrolig nusselig der. De har flyttet lenger inn i sentrum nå.

IMG_7524

Så pene, så mye glasur.

IMG_7525

Foccacia med aioli og skinke, så godt.

IMG_7526

IMG_7527

IMG_7528

IMG_7529

Ingenting er som pene tårn med mat.

English: a thowback to 2010 when I wrote my mater’s thesis in Tronheim and could go for lunch in cafes in the city sentre and went to the cupcake cafe. It is still in the city, but moved to a bigger place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *