En fest i to bilder

På lørdag var jeg på innflytningsfest hos Ida på Bjølsen. Jeg kjenner ikke så mange av vennene hennes, men endte opp med å ha en utrolig morsom kveld. Jeg brukte lang tid med en hyggelig Italiener, spiste grønnsakssuppe med ferskt surdeigsbrød, drakk masse morsomt øl og sang høyt ut i de små timer.

Ingenting er som å være på fest med korister som også liker å spille gitar og piano, så man kan synge langt ut i de små timer. Og plutselig fikk jeg en time ekstra på fest! Alle de andre i koret mitt (som jeg hadde konsert med på søndag) var flinke og sov ekstra lenge, jeg var ekstra lenge på fest…

Her er en sliten (og sikkert ganske full fremdeles) Ingeborg endelig hjemme etter fest. God natt og snart er det ny helg og ny fest…

English: I went to a party on Saturday where I knew noone and ended up having the best time, singing into the small hours. Maybe not the smartest thing before my own concert  on Sunday, but very fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *