Todd Terje FTW!

homepage_large.1b314148

På lørdag var vi på konsert med Todd Terje på Sentrum Scene. Vi hadde drukket en flaske sprudle for å komme i bra dansehumør, så tok vi bussen ned til byen. Vi rakk å høre en del av oppvarmeren, som ikke var så morsom, og så kom endelig Todd Terje på. Han sa ikke et eneste ord, musikken stoppet ikke på 70 min og vi danset hele veien. Jeg kunne alle sangene, vi sang med selv om det ikke er noe tekst og det ble en veldig fin kveld. Morro å danse, morsom musikk og en veldig fin kveld 🙂

English: Saturday night we saw Todd Terje at Sentrum Scene in Oslo. He is a huge DJ and makes the coolest and strangest electronic music. He never does concerts in Norway (even though he is Norwegian), so we were very lucky to get tickets. We had a blast and bought one of his posters, so now we have even more to hang on our walls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *