Alt du trenger å ha i kjøkkenskapet

Nå er det 15 år siden jeg begynte å lage middag selv og snart 9 år siden jeg flyttet hjemmefra. På den tiden har ikke egentlig matlagingen min endret seg så mye, men jeg har oppdaget nye ingredienser som jeg har trykket til mitt bryst. Chili, Dijon sennep og hvitløk var fast inventar i kjøleskapet allerede da jeg flyttet til Trondheim, mens Sriracha og oyster sauce har kommet senere.

Om du ikke har laget middag i 15 år allerede og vil ha noen tips til hva det er lurt å ha i skapet, anbefaler jeg denne videoen 🙂

English: I have been cooking for almost 15 years now and have quite a list of kitchen staples of my own, but if you need some input this youtube video is really good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *