Imponert over Oishi

På søndag for en uke siden hadde vi akkurat kommet tilbake fra Hvaler og etter to uker jul var det ikke noe mat i kjøleskapet, så da benyttet vi anledningen til å prøve ut Oishi Thai Cuisine som ligger her på Carl Berner (Sinsen?). Oishi er noe så sjeldent som en elegant restaurant på Carl Berner. De hadde utrolig god sørvis, lekkert interiør og veldig bra meny.

2016-01-03 18.43.16

Erik gikk for thai som vanlig, mens jeg måtte prøve sushien. Jeg valgte en meny, så jeg fikk litt av alt som var godt. Og det var godt, veldig godt. Thaien til Erik var ikke så sterk som han skulle ønske, men neste gang må vi passe på å be om sterk. Min fisk var helt nydelig, smaksrik og lekker.

2016-01-03 18.58.43

Stedet var så fint at man lett kan ta med foreldre eller deit dit. Anbefales!

English: a nice new sushi and thai place has opened just around the corner from us. It is classy, not a common sight here at Carl Berner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *