Inspirerende damer (på YouTube)

Fire damer som gir verden sitt aller beste. Jobber hardt, vet hvor de vil, er ærlige om hvem de er, får til ting, har masse prosjekter, gjør verden til et bedre sted, er fryktløse, men ydmyke, inkluderer andre, tenker på sine privilegier og snakker om den motgangen de møter. Er utrolig flinke, lager innhold med kvalitet, lever i brytningen mellom internett og resten av verden. Hvem da? Disse damene:

Lilly Singh

lilly-singh-preview-nikki-ormerod-compressor

Lilly eller Superwoman som hun heter på YouTube er komiker, lager morsomme sanger, imiterer foreldrene sine og lager videoer som “5 ting jeg savner med high school” eller “7 ting jenter gjør”. Hun er reflektert, kanadisk, har indisk bakgrunn og er kul og omtenksom samtidig.

Anna Akana

annaban

Anna lager utrolig god produserte videoer også kortfilmer og ting med utrolig høy kvalitet. Hun er kreativ, elsker katter (har fire) og har det siste året begynt både å designe klær og å gjøre stand up show. Hun tør å ta de alvorlige pratene og bruker sin bakgrunn som asiatisk og army brat på en god måte.

Laci Green

laci-green-headshot-3-

Laci driver en sex+ eller sexpositiv kanal der hun driver med seksualinformasjon. Hun jobber som seksuallærer og reiser mye rundt i USA og jobber med ungdom. Hun har også sin egen MTV serie på YouTube som heter Braless, som jeg også anbefaler veldig. Laci jobber politisk i USA i tillegg til å være på internett og står i bresjen der det blåser verst for tiden.

Rhiannon McGavin

expman-pl

Tenåring fra LA som går på high school, skriver dikt, er kaptein i poetry club, er med i faministkampanjene til FN, lager sine egne sminkeprodukter og snakker høyt om sin jødiske kultur. Så bra dame.

Se videoene deres og følg dem på YouTube!

English: three of my favorite people on YouTube, funny, powerful, daring and caring people.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *