Nye gamle klær fra Blindern

Jeg er så heldig å ha familie som blir lei av klærne sine og lar meg arve dem, denne gangen har jeg fått nye gamle klær fra svigermor og -søster fra Blindern.

dsc_0235

Oversiktsbilde over nye gamle klær! Det var mye å prøve, men det jeg tok med meg hjem var dette. To bukser, en liten kjole, to topper, en genser og et skjørt. La oss se litt nærmere på dem.

dsc_0236

De to klesplaggene jeg har brukt aller mest er disse to. Dette er den første nye olabuksa mi på sikkert ti år og det føles nytt og forfriskende. Olabukser passer meg liksom aldri, men som ved et trylleslag passet denne og jeg har gått rundt og følt meg ny og frisk med to oppbretter siden.

Den andre buksa er sort, supertrang og med høyt liv. Den øverste knappen må vike etter en lang dag, men ellers er den veldig bra. Hurra!

dsc_0237

Av Ida arver jeg topper med andre passformer enn jeg hadde kjøpt selv. Denne i batikk har ordentlig sidepuppmuligheter og jeg brukte den første kvelden jeg var frivillig på Victoria.

dsc_0241

Den neste toppen er vid og posete, men med rysjedetaljer på forsiden og fin utrigning. Ennå ikke brukt, men snart!

dsc_0238

Dette skjørtet er jeg veldig fornøyd med! Det er fargerikt og morsomt, har folder, sitter pent i livet og har til og med tyll! Ikke dårlig for et nytt gammelt skjørt. Det minner meg veldig om Sara og det gir jo ekstrapoeng.

dsc_0239

Genseren jeg likte er enkel og grå i bomull, men jeg liker at den er kort og at den har litt damete/ Chanel-detaljer. Det er i hvert fall det jeg tenker på når jeg ser kjettingdetaljene. Det er en kul kontrast og jeg gleder meg til å bruke den.

dsc_0240

Det siste jeg tok med meg er denne kjolen. Det er en løs og enkel strandkjole, perfekt til varme dager på hytta eller på stranda. Nå må det bare bli sommer igjen og så blir den med ut.

Jeg har alltid arvet klær. Da jeg var liten hadde jeg ikke noe valg, da jeg gikk på ungdomsskolen begynte jeg å lete på loftet og etter hvert begynte jeg også å kjøpe brukt. Nå som jeg ikke tjener penger er det ekstra fint å kunne arve klær, siden jeg ikke kan kjøpe noen. Tusen takk, Ida!

English: I inherited some clothes from my sister in law and I really like them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *