Snart 29 år gammel – hurra!

I dag, eller i hvert fall midt mellom i dag og i morgen, blir jeg 29 år gammel.

Selv om jeg ikke har syntes det har vært dumt å bli eldre siden jeg var i tenårene, så pleier jeg å tenkte mye på og glede meg til bursdagen min. Ja, selv om jeg som oftest ikke har en faktisk bursdag så gleder jeg meg til den. Men ett år eldre blir jeg jo uansett.

I år blir Erik 30 år, så jeg skal ikke gjøre så mye ut av bursdagen min, dessuten gjorde jeg jo ganske mye ut av bursdagen min i fjor 🙂 Men å bli 29 år er ikke det samme som å bli 28 år når man er skuddårsbarn.

I fjor hadde jeg både familieselskap og “barneselskap”, akkurat som da jeg var liten. Mamma og pappa tok meg med på Stadtholdergaarden på bursdagen min og så hadde jeg middag og fest med alle vennene mine lørdagen etter.

Jeg har ikke planlagt like mye nå som jeg blir 29 år, men det blir faktisk to feiringer når også. Men det er bare fordi mamma og pappa har korøvelse på tirsdager, så de lurte på om de kunne komme i går i stedet for 😉 Så i går “feiret” jeg med familien og i dag har jeg invitert venner til å komme innom og drikke te/ sprudle og spise boller.

Boller er som kjent noe av det beste jeg vet og Erik baker boller til meg i bursdagsgave. Så jeg har fremdeles fem klipp igjen på bolleklippekortet mitt, dette kommer helt klart til å bli et godt år.

Nå er jeg bare spent på om jeg faktisk får noe fra ønskelista mi eller om jeg må ta ansvar selv 😉

English: today (or really, between today and tomorrow) is my birthday and I turn 29. I will celebrate with boller and sparkly wine, as you should. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *