Hva skal du ha på deg på spa?

Hva skal du ha på seg på spa? Jeg tenket å vise dere hva jeg hadde på meg da vi var på Farris Bad for to uker siden.

Vi skulle bare være over én natt og da rekker man ikke å ha på seg så mye klær. Jeg valgte mine fineste bukser med stretch og strikk i livet, min mykeste røde og hvitstripete genser og så loafers, lue og skjerf som passet.

Det beste å ha på seg på våren sånn som nå, er knelange skjørt. De holder deg passe varm om morgenen og kvelden og gir deg sommerfølelse midt på dagen når det er sol og varmt. Jeg har hatt mange knelange skjørt opp igjennom tidene, sorte, lilla, rosa og dette i gull.

Du vet det blir et bra hotellopphold når du har pakket, rødt, gull, striper og ruter. Det er farger og mønster som føles rike og luksuriøse, samtidig som klærne var myke og deilige.

Det er sånt som er viktig når man har tilbragt mange timer på spa og er varm og rosa og fremdeles litt svett etter den finske saunaen 😉

Dessuten hadde jeg noe å ha på meg dagen etter da det plutselig var sommer og vært for både bare bein og bare armer. Håper dere legger merke til at til og med feminist as fuck-trøya mi matchet!

Hva liker du å ha på deg når du skal være fin og komfortabel samtidig? Det er ikke alltid like lett å vite når man ikke finner olabukser og blazere som passer…

English: this is what I wore to the spa when I needed to be a little bit dressed up and 100% comfortable at the same time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *