Ny sommerkjole for ferien

En av tingene som stod på gjørelista for disse før-ferieukene var nye sommerklær, inkludert ny sommerkjole.

Jeg har jo blitt litt større de siste årene, men ikke villet investere i min nye størrelse mer enn jeg måtte. Men nå som jeg skal flytte til Bergen og være på et litt mer kontorete kontor kjente jeg at jeg trengte litt flere pene sommerklær. Så da tok jeg en runde i byen for å se hva jeg fant og et av funnene var ny sommerkjole!

Jeg har mange kjoler, det er ikke det, men de fleste er til helårsbruk og er litt varme og trange om sommeren, så jeg ville ha en sommerkjole som var løs og ledig. En som viser nok bar hud, men er behagelig. Det var ikke så lett å finne en kjole jeg likte, men denne var perfekt og er med på sommerferien i år.

Dessuten fant jeg to nye pene kortbukser til by-/jobbruk og en ny ermeløs skjorte til penbruk. Som dere ser forberede jeg meg på å starte å jobbe på NHH ved å kjøpe bare blå klær 😛

Den stripete kortbuksa (og en utrolig kul stripete badedrakt som dere ser senere) er fra Lindex, mens sommerkjole, sort kortbukse og skjorte er fra H&M. Det er mye enkle og billige klær for tiden, men jeg kommer nok tilbake til å føle meg klar for å investere i penere og dyrere klær etter hvert. Det viktigste nå er å kjøpe klær som jeg føler meg fin i og som passer inn i det livet jeg lever.

English: I went shopping to find a new summer dress and I am very happy with it. I also bought new dark blue clothes to have a more put together work look for my new job at the business school.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *