Fest hos frøken Fabulous 

På lørdag var jeg i bursdagsfest hos Elisabeth, bedre kjent som frøken Fabulous.

Her er hun i egen høye person, Elisabeth Fabulous, dronning av verden, pene sko, perfekt sminke og kjoler. Som dere skjønner var hun min helt i tenårene da vi sang i Vestre Bærum Pikekor sammen. Hun lærte meg alt om å være pen og elegant dame og jeg er evig takknemlig.

Men altså, fest! Elisabeth hadde så utrolig mange morsomme venner. Smarte, kule, rare folk, som jeg ble kjent med og snakket om kjempestore og bittesmå ting med.

Det var flere kordamer på festen også! Mari og Eva var med 🙂 Det er rart å tenke på at Eva og Elisabeth er noen av de eldste vennene jeg har, men det er fint hvordan bra folk innimellom kommer tilbake i livet ditt.

Jeg tenker at det er tegnet på en god fest at man sitter på gulvet. At man har fire ganger så mange gjester som man har stoler. Jeg var glad for at jeg hadde kjole med stretch og var uten sko, så jeg kunne krabbe rundt på gulvet.

Det var mye bra kjøkkenfest også. Alltid bra når alles utgangspunkt på festen er rosa sprudle. Det er sånn man får fabulous venner, kan jeg se for meg, ved å være det selv. Men jeg har jo også vært tydelig på min kjærlighet for kjoler og sprudle og har ofte gjester som velger å “pynte seg for min skyld” 🙂

Jeg møtte nordvestlendinger som akkurat hadde flyttet til byen og fikk snakke om alle mine beste steder rundt omkring.

Og jeg hadde lange samtaler om gleden ved å bytte karriere og bruke tiden sin på å sy håndlagede sko.

Som fast medlem i Lakenskrekklubben var jeg ikke hjemme før 3, men jeg kom hjem med et stor smil om munnen. Det hadde virkelig vært en fabulous kveld og natt hos Elisabeth. Tusen takk for at jeg fikk komme! (Og jeg skal steke pitabrød og servere hummus på min neste fest, det var så digg.)

English: I spent last Saturday in a dress, drinking sparkly wine, being fabulous.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *