Nydelig brunsj på Grådi på Tøyen 

På lørdag var vi tilbake for brunsj på Grådi. Som dere vet er jeg veldig glad i Nighthawk Diner’s eggs benedict, men på lørdag vant Grådi “hvor skal vi spise brunsj”-duellen.

Sist vi var der prøvde vi Benedict og pannekaker, denne gangen bestemte vi oss for å prøve alt som var godt. De anbefaler at man bestiller to eller tre retter hver, som betyr at to stykker helt fint kan bestille fem retter 🙂 Jeg tenker at det beste er å dra fire stykker og så are bestille alt. De har huevos rancheros, grøt og müsli også, men vi valgte ikke dem denne gangen.

Erik gikk for avokadoskive og rugbrød med god ost og appelsinsyltetøy. Det så ut som osten hadde ventet litt lenge i sola, men avokadoen var nydelig.

Jeg gikk all in med dobbelt egg 🙂 Jeg bestilte Benedict igjen og den var skikkelig deilig igjen. Jeg er litt trist over at de ikke har mer hollandaise, men hollandaisevarianten til Grådi er veldig god, så jeg tilgir dem.

Jeg prøvde også Madammen, en croque madame, som jo egentlig bare er et ostesmørbrød, men med den beste osten, skinken og et egg. Den var utrolig god, jeg skal absolutt bestille den neste gang jeg er på Grådi. Mmm.

Erik avsluttet frokosten med pannekaker. Vi bestilte alt på en gang, så pannekakene ble stående litt og var ikke like lekre som sist. Neste gang skal vi bestille pannekakene senere, så de er helt ferske når vi er klare til å spise dem.

Oppsummert er Grådi det beste nye på Tøyen og brunsjen deres er nydelig. Kom før 12 eller bestill bord og bare nyt den gode kaffen, cocktailene (deres bloody mary er nydelig og har portvin i seg) og solskinnet. Om det ikke er opplagt så kommer vi i hvert fall tilbake hit, jeg trenger ikke mer enn godt mat, godt drikke, god sørvis og fint utsikt.

English: we went back to Grådi at Tøyen for brunch and it was better than last time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *