Pølsefest og ballonger for Erik

Lørdag for en uke siden var det på tide å feire Erik for tredje gang, nå også med pølser, ballonger og partyhatter.

Erik hadde bedt alle ta på morsomme bukser og folk hadde tolket det på mange måter. Nina og Jon Olav kom i turbukser, som ordentlige speidere/ småbrukere.

Silje og Kristian hadde sydd matchende bukser til hele familien 🙂 Ikke dårlig med familiebilde i partyhatter under ballonger. De henger fremdeles i døråpningen litt som misteltein.

Jeg glemte helt å ta bilde av maten, men Erik hadde fikset pølser og potetstappe, syltet rødløk og laget hummus og serverte punch til alle.

Etter maten ble det gaver! Erik fikk ølbryggesett og ølbryggedate av gjengen, masse morsom øl, tegneseriebok, Lego og mye mer. Sånn går det når man er snill gutt (og feirer bursdagen sin mange ganger), da får man fine gaver.

Kristine og Anders var fine i røde partyhatter. Jeg var syk og hadde på meg skjerf og partyhatt på snei 🙂

Blir ikke alt litt bedre når folk med vilje ser litt tøysete ut? Og når alle har gjort sitt ytterste for å være fargerike? Det var en veldig god idé med buksetema, synes jeg.

Sprudle! Føles kanskje kjedelig å gi vin i gave, er alltid bra med en flaske sprudle til.

Det var kringle og gulrotkake og alt annet som er godt.

Mr Sexy Unicorn

Fininger.

Vi hadde satt spisebordet og ekstrabordet på tvers i stua og satt ut alle stolene våre. Det var nesten nok sitteplasser og det fungerte bra med tre “soner” i rommet. Hele tiden flere grupper, folk som minglet og god stemning.

Jeg var quizmaster med spørsmål fra Trivial Pursuit fra 80-tallet. For å gjøre det rettferdig fordelte vi de mest erfarne fra julewok på hvert lag. Mortens lag vant!

Det var en morsom kveld som varte lenge, lenge. Ballonger, morsomme bukser og gode venner gjorde det umulig å legge seg selv om jeg hadde feber og tette bihuler. Takk for fest!

English: the final day of celebrating Erik’s 30th made me happy and gave me a cold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *