En fin ting i uke 12 – sol, sol og mere sol

Hva var det beste som skjedde i uke 12? Vel, jeg startet uka med å være skikkelig syk, noe som ikke var så fint. Men jeg er halvveis ut i sesong 5 av Buffy, så det er jo ikke altfor galt.

På onsdag var jeg frisk nok til å være med mamma på fagkveld for prosjektledere og en øl i Nydalen før jeg dro hjem. Det var interessant å høre på, morsomt å diskutere prosjektledelse over kaffen med erfarne folk som har det som jobben sin og overraskende tilfredsstillende at selv superflinke professorer kan være skikkelig dårlige i Power Point.

Men selv om uke 12 generelt var en lite bra uke og så var helga i uke 12 utrolig bra. Fredag kveld ble brukt med god middag og film foran vår nyeste dings fra Sonos. Lørdag spiste vi lang frokost i sola på Grådi og ruslet rundt på Tøyen. Erik fikk kveldstilgang på biblioteket, vi kikket på trilobitter, gikk gjennom botanisk hage og fikk gratis vaffel på Joker. Lørdag kveld var jeg på fest hos Elisabeth med masse veldig morsomme folk og spiste deilig vegetarmat og drakk sprudle hele kvelden.

På søndag var jeg sliten, men vi kom oss ut til slutt og jeg fikk to fantastiske timer i shorts og t-skjorte i 20 grader. Vi syklet, spiste is, tok en kjentmannspost og bare lo fordi det var så utrolig deilig og rart at det var sommer midt i mars. Som soltilbeder og enkel sjel er det ingen tvil om at det beste som skjedde i uke 12 var at det var sommer og at jeg kunne sykle uten jakke. Jeg er så klar for sol og vår og alt nå, det er bare å komme igjen værguder!

English: this week has mostly been me being sick and still applying for jobs, but the best thing that happened was the crazy warm weather we had today and cycling with bare arms and legs in March. Completely crazy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *