Partyhatter og ballonger for Erik – første dag

På fredag for en uke feiret Erik bursdagen sin med hele familien og det inkluderte partyhatter.

Erik hadde ønsket seg at alle hadde på seg morsomme bukser og vi gjorde vårt beste. Erik var pen i oransj og lilla. Han hadde laget matchende punsj og fikk mange fine gaver. Sånn går det når man er snill 🙂

Partyhatter! Det var partyhatter til alle rundt bordet selvfølgelig. Er det ikke rart hvordan partyhatter og fargerike sugerør gjør festen morsommere?

En glad bursdagsgutt med en bestemor på hver side.

Erik serverte pølser fra Strøm-Larsen, hjemmelaget potetstappe og ovnsbakte grønnsaker. Og så drakk vi rødvin med sugerør. Alle de kule hadde partyhatten på snei og spiste ekstra potetstappe fordi det var masse smør i den. Det er hemmeligheten med potetstappe forresten, å bare ha masse, masse smør i. Da det fra en som vet.

Jeg hadde den nest penest kledde mannen til bords. Onkel Per hadde ingen morsomme bukser, så han gikk for kortbukser, ruter, prikker og sløyfe. Ingenting som ikke en ærlig innsats.

Ida hadde bakt en magisk gulrotkake og Erik blåste ut lysene. Innimellom kan 30 år og 8 år se ganske like ut. Gulrotkake er noe av det beste jeg vet. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er så godt. Mmmm.

Bess holdt tale. Det er så utrolig hyggelig å høre hvor glade alle er i Erik, hvor veslevoksen han var da han var liten, hvordan han alltid har vært seg selv lik og at alle liker ham for alle tingene jeg liker ham for. Er det veldig norskt å like taler? Jeg liker taler veldig godt.

Det ble en veldig fin kveld som ble enda bedre av partyhatter, ballonger og familie. Men helgen var ung og dagen etter var det mer feiring av alles yndings-bursdagsbarn. For det er ikke hver dag man blir 30 år, er det vel?

English: Erik celebrated his 30th birthday last week and the dinner party with his whole family was very nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *