En fin ting i uke 43

Oktober er veldig snart over, akkurat som uke 43. Så var har vært best nå?

Etter noen hektiske uker på jobb har uke 43 endelig vært litt roligere. Jeg har kommet meg fra 150 til 60 epost i innboksen, jeg har fått gjort unna noen oppgaver som hadde ventet i over en måned og jeg har begynt å se framover til jul. Nå som november er rett rundt hjørnet er jo ikke jul så langt unna heller. En annen ting som ikke er langt unna er eksamen i prosjektledelse. Vi skal levere prosjektoppgaven 22. november, så Kari Anne og jeg har brukt hele helga inne med skriving. Det har vært deilig å komme et langt steg videre med oppgaven og vi begynner å se at dette blir bra greier.

Mesteparten av uke 43 har egentlig blitt brukt til skoleoppgave og klesvask, om jeg skal være ærlig. Men sånn er vel voksenlivet for de fleste. Men på onsdag var jeg på ODA-treff i Bergen og fikk omvisning på nye Media City Bergen. Jeg fikk ikke middag, dessverre, men jeg møtte Cecilie igjen, som jeg møtte på festen til Netlife tidligere i høst. Tenk, nå har jeg kontakter i mediamiljøet i Bergen, det er morsomt. Etter treffet gikk hun og jeg og kollegaen hennes Jorunn ut og spiste sushi, så det ble en ypperlig onsdag, egentlig.

Helga uke 43 har hatt både morsomt og flinkt. På fredag var det mormors 90-årslag og det var innleid kokk, nydelig mat, rosa over alt og veldig hyggelig lag. Hele lørdag satt jeg og jobbet med prosjektoppgave med Kari Anne, men på kvelden kom Ruben og Åse på middag og Erik hadde laget skikkelig god torsk og fløtemais (cream corn). I dag har vi også sittet og jobbet med oppgave, men i kveld blir det korkonsert med Chorus Felix og det er alltid godt med litt kultur på en søndag.

Men hva var best i uke 43? Denne uka var det tredelt, tror jeg. Å møte kjentfolk på bransjetreff på onsdag, å få gi råd til Eriks yngste fetter om framtiden og studier på fredag og å spise perfekt eggerøre til frokost med Erik i dag. Mennesker er så bra.

Jeg blir i Oslo til onsdag og så skal jeg ikke tilbake hit før i desember, for da skal jeg ha eksamen.

English: this week has mostly been writing on my project management assignment due in November, but there was also a 90th birthday on Friday and good friends.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *