Nydelig sjømatpasta på Ruccola

Jeg skulle virkelig ønske at jeg tok bilde av maten min da Erik og jeg var på Ruccola fordi den var utrolig god.

Jeg hadde syklet forbi Ruccola på vei mange ganger og hele tiden vært nysgjerrig på hvordan det egentlig var der, men jeg var skeptisk til hvor bra restaurantene midt i turiststrøket egentlig er. Nå har jeg lært at det er mye bra steder i sentrum.

Erik og jeg hadde ikke egentlig mye tid til middag, men pasta er perfekt når man vil spise rask middag på restaurant. Erik bestilte “jegergryte”-pasta og jeg sjømatpasta. De stod begge to under kokkens anbefalinger og jeg er glad vi hørte på kokken, for jeg drømmer fremdeles om den sjømatpastaen. Gurimalla.

Jeg har funnet ut nå at de gjør Foodora og jeg er så fornøyd. Jeg innser at jeg kanskje burde spise meg gjennom menyen deres, men problemet er om man skal spise favorittretten sin eller om man skal prøve noe nytt, i tilfelle det er den neste nye favorittretten.

Vi brukte ikke mye tid inne på Ruccula, men jeg likte stemningen og lokalet, selv om sørvisen kanskje var bittelitt treig. Forhåpentligvis er det ikke lenge til jeg er tilbake til Ruccola og da kommer jeg til å finne ut om det blir sjømatpastaen enda en gang eller om jeg skal prøve noe nytt.

English: You really should try out the seafood pasta at Ruccola, we went there and I loved it. I think you will love it too.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *