Antrekk i januar

Jeg er sånn middels flink til å ta bilde av antrekket mitt hver dag. I det siste har det ofte ikke blitt bilde fordi jeg har hatt det altfor travelt ut av døren om morgenen og så har jeg glemt det i løpet av dagen. Derfor blir dette en liten samling av januarantrekk.

Blått ullomslagsskjørt fra Popin (kjøpt i 2002) som jeg har heist opp til livet med sikkerhetsnåler, t-skjorte fra Threadless, cardigan fra Fransa og belte fra Dolce & Gabbana.

T-skjortedetalj. Jeg har sikkert 10 t-skjorter jeg har kjøpt forskjellige steder på nettet. Jeg kjøper dem ofte for trykket og ikke for passform/ snitt/ farge, så jeg jobber med å bli flinkere til å integrere internett-skjortene i antrekk (slik som her) og ikke bare gå med olabukse til dem.

Mintgrønn genser fra NoaNoa og naturfarget linskjørt med gulltråder fra Esprit. Det er skjelden jeg har så enkle antrekk på meg. Men fargene her er såpass uvanlige at jeg syntes det gikk fint. Og så hadde jeg gulldetaljer til, som vanlig…

Tilgi håret, det var tidlig. Rosa t-skjorte fra Esprit, hvitt skjørt med rosa og grå ruter fra Carma, tynt brunt belte. Grå strømpebukse og sølvkjede med perler på.

Bukse fra Zara, det samme brune beltet fra H&M, mørkegrønn topp fra NoaNoa, dresjakke fra Zara, kilehæler fra Nilsson shoes.

ah, jeg elsker de skoene!

Jeg var på restaurant med en venn og benyttet selvfølgelig anledningen til å pynte meg. Gammel rosa kjole fra Oasis, rosa ullcardigan fra H&M. Fikk streng beskjed av motekonsulenten på andre siden av kjøkkenet at jeg burde velge svart tilbehør (ikke gull) fordi det passet bedre med skoene. Så det ble det sånn 😉

Avslappet dag med en gammel linskjorte jeg har arvet av pappa, et belte i livet for å ikke se ut som en sekk og svarte tights. Med kileheler så det helt greit ut.

Og så begynte det å snø på meg. Men standarduteantrekket holder. Den nye veska til hverdagsbruk, den fantastiske pelslua og den nydelig cepen. Mange gode innkjøp har blitt gjort det siste halve året. Som betyr at det halvåret som kommer må det spares…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *