Ringenes Herre

På fredag hadde jeg Ringenes Herre filmdate med to venninner. Vi var jo i Ringenes Herre-land ifjor, vi så hesten (den som spilte i filmen) til Gandalv og de to er spesielt store fans. Så da så vi Ringens Brorskap, spiste kake, popcorn og drakk brus. En ordentlig bra filmkveld.

Det var veldig lenge siden sist jeg hadde sett filmene (eller lest boka for den saks skyld) og jeg kjente at jeg hadde lyst til å se resten av filmene også. Jeg rakk ikke å gjøre så mye med det før jeg våknet opp på sofaen til en kompis søndag morgen, for tidlig til at vertskapet hadde våknet og ute av stand til å sovne igjen. Og der i bokhylla sto selveste Ringenes Herre! Så jeg begynte å lese mens jeg ventet på liv(stegn) og fikk med meg boka hjem.

Jeg er en gammel lesehest og en bra bok ødelegger døgnrytme og gjørlisteprogresjon verre enn noe annet. Så nå er jeg godt inne i To tårn allerede… Men nå har jeg fire dager fulle av program, så det blir nok ikke noe mer lesing før til helga igjen. Og det er kanskje bra.

Idag blir det middag og Star Wars, imorgen møte (og kanskje buldring) og torsdag skal jeg se om jeg finner meg et styreverv eller ikke. Og fredag, fredag! Da blir det gallakjolefest og dalje på brystet! Bilder kommer!

2 thoughts on “Ringenes Herre

  1. oooh gallakjole! æ gler mæ!

    og ringenes herre er fantastisk magisk! jeg blir aldri aldri aldri lei! lurte på om jeg skulle bruke den som “novel of my choice” i vår, og foreleseren min lurte på om jeg ikke skulle ta EN av bøkene så det ikke ble så mye… rare mannen 🙂

    • Æ glær mæ æ óg! Førr å sei det slekk. Jeg tok ut kjolen allerede idag og begynte å gi tyllen mer volum igjen. DEt er blir nok en bra fredagskveld 😉

      😉 Jeg ble ikke superfrelst av LotR først, men jeg kjenner meg ordentlig fanget nå. Er ferdig med To Tårn nå, så nå er det bare Atter en Konge igjen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *