Impromptu skoinnkjøp

Jeg har det gjerne sånn at om jeg drar ned i sentrum fordi jeg skal kjøpe noe (uansett om det er mat, turutstyr eller noe annet) så ender jeg alltid med å gå inn i alle mulige slags butikker for å se om jeg får tak i noe av det jeg for tida har på handlelista mi. Egentlig har jeg tenkt til å begynne å se etter nye vintersko, selv om dem jeg har ikke er utslitt ennå, bare fordi jeg ikke har lyst til å plutselig måtte kjøpe nye vintersko. Og egentlig skulle jeg ønske jeg fant noen støvletter som var elegante, varme, hadde tykk, men ikke klumpete såle og funket til skjørt like bra som bukse. Siden dette nesten er en utopi blir det mye leting og lite kjøping.

Men jeg var innom ECCO i Olav Trygvasons gate (som selvfølgelig hadde salg) og der fant jeg et par støvletter som jeg fikk leggen min inn i, som hadde fornuftig såle, men som ikke var veldig fora. Som dere kan se har de litt sømdetaljer (har ikke bestemt meg for å fjerne dem med svart skokrem eller la dem være), men at de ellers er ganske kjedelige i utseende. Det er greit med et par standardsko til hverdags. Og med disse sitter jeg passelig godt fast i isen, så de blir nok mye brukt framover.

de er nesten litt bokserstøvlete på baksiden

og nesten litt søte ellers…

Jo, og så gikk jeg innom en av de skrekkelig dyre butikkene der jeg bare kan handle når det er salg og der var det 50% salg på sko. Så da måtte jeg i hvert fall kikke litt. Og så fant jeg et par Friis & Company som jeg falt fullstendig pladask for. Jeg eier et par svarte pumps allerede (eller kanskje to), men disse skal testes til gallakjolen (den lilla fra reiseinnlegget tidligere i uka) i februar. De er litt barskere enn jeg hadde tenkt, men jeg skal først på 50års jubileum til linjeforeningen min og så på revygallamiddag/fest uka etter, så det er kanskje greit med litt variasjon?

De har mer stillettete hel enn jeg pleier å kjøpe og er mer platåete enn noe annet jeg har, men jeg gleder meg veldig til å bruke dem 🙂

2 thoughts on “Impromptu skoinnkjøp

  1. 🙂 jeg tror faktisk du har en litt mindre fornuftig skoforelskelse enn jeg har 😛 Når jeg skal ha på skoene så kommer jeg uansett til å trenge hjelp med å få på meg gallakjolen, så da skal jeg passe på å få tatt litt ordentlig med bilder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *