Helg uten planer

Jeg er sjelden hjemme i helgene. Og er jeg hjemme har en planer som dekker hvert minutt hele helga. Jeg har kjørt høyt tempo i mange år og har etter hvert funnet ut at det ikke går så bra til slutt om man har altfor høyt tempo. Og etter at jeg flyttet inn i en skrekkelig dyr hybel med magisk beliggenhet så har jeg prøvd å bruke mer tid hjemme. Jeg har blitt et hjemmedyr, nesten.

Denne helga endte jeg uansett opp uten en eneste plan, men godt var det, for denne uka har det blitt mye møter og middag/ lønsj/ kaffe med venner og svært korte skoledager. Og nå som jeg plutselig har en haug artikler å lese i uka, pensum, øvinger og labarbeid med masteroppgaven, så går dagene raskt forbi. Derfor har denne helgen blitt satt av til:

– skifte sengetøy, støvsuge hybel, vaske bad, vaske klær

– rydde i papirbunken på pulten, sortere kvitteringer, vaske og pusse sko

– få tilbake oversikt over hvilke prøver som er ekstrahert og hvor de er fra, ekstrahere eventuelle ekstraprøver som jeg trenger til mandag

– lese labhefte, lese fragmentanalyseoppskrift, lese artikler, starte å lese pensum i fylogeni

Og når jeg allikevel går rundt og suller hjemme så tenkte jeg jeg kunne se hvor langt jeg kan lytte meg gjennom CD-samlingen min på en helg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *