Ishavet

Først vil jeg si at en stor del av gjørelista for helgen faktisk ble gjort. Av en eller annen grunn kommer alltid vasking nederst på prioriteringslista når jeg ser jeg ikke rekker alt, men kanskje overrasker jeg meg selv med spontanvasking en dag. Ellers ble det rent og pent både her og der. Og når var sist du vasket alle skinnskoene dine med lunkent såpevann og gnikket dem inn med bivoks/ impregnering? Nei? Gjør det imorgen 😉 Da varer de mye lenger (og er mer vanntette)!

Igår var jeg flink jente og dro på kontoret for å ekstrahere DNA (dvs ta ut DNA) av de siste prøvene jeg trengte for å starte med fragmentanalyse av microsatelittene jeg skal bruke (dvs finne ut hvilke biter av DNA som er mest variable). Jeg er en slik som liker å gå absolutt raskeste vei fra A til B og har en snarvei bak Prinsen kino, midt mellom bygg på HiST og Døvemuseet og ut mot Adolf Øyen vgs og bort til museet. Men idag da jeg rundet kinoen idag møtte et lite ishav meg:

vannet var faktisk 20cm dypt med tykke isflak på toppen

det var veisperringer til og med

bort der hadde jeg egentlig tenkt meg. Men bak greinene var det enda mer vann, så jeg gikk rundt

og da jeg skulle gå rundt var fortauet sperret på andre siden av kinoen også. Kanskje ikke så rart om disse falt ned fra taket…

men jeg måtte jo rundt huset, så jeg satset på at det ikke kom flere… Nå har det regna og vært plussgrader i byen i snart en uke, så nå er snart all snøen borte.

bare svart og trist igjen

2 thoughts on “Ishavet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *