Skolehverdag

Nå har alle fagene mine kommet igang. Jeg har fått pensum å lese, jeg har fire journal club’er jeg må følge med på (man leser artikler, møtes og diskuterer dem. Gjør det for å holde seg oppdatert i et fagfelt og for å lære nytt) og en masteroppgave som har en stor haug med labarbeid og noen halvstore avgjørelser som må gjøres.

Men det fine med å ha mange artikler man skulle lest er at har man en time til overs mellom mange andre avtaler, så får man alltid gjort noe fornuftig.

Og er artikkelen litt tung, så hjelper det med en stor kaffe latte…

Alt man trenger til to timer på biblioteket: iPod, overstrykningstusj, artikler, kaffe latte, penn, vannflaske.

4 thoughts on “Skolehverdag

 1. As I don’t speak Norwegian, I let Google translate your blog into German. Usually, this works quite fine. But this time, Google failed to translate the first sentence. (Google can translate it into English, though, so I finally understood it.)

  Google translates “Nå har alle fagene mine kommet igang.” to “Nun sind alle meine Untertanen begannen.”. This is not only grammatically nonsense, but does not make sense at all.

  It seems, google first translates that sentence to English and then tries to translate the English sentence to German. Because “fagene” means “subjects”, which may in some historical context also mean “people that serve a king or a lord or something” (which would be “Untertanen” in german), but usually means something completely different.

  So why does Google pick this particular meaning of the word “subjects”? 😀 Strange…

  • I have no idea why it would choose the old fashioned one, but I was only saying that school is finally back on track and now I have a thousand things to do…

 2. jeg har snakket med en fyr som viste hvem du var i dag 🙂 har stått på utdanningsmesse og pratet med en som gikk drama eller noe i trondheim

  • En fyr som går drama i Trondheim? Jeg trodde ikke jeg kjente noen gutter som gikk drama i Trondheim. Jeg kjenner en som studerer film. Og en som går jazzlinja, men jeg trodde ikke jeg kjente noen som går drama. Ja, ja, send bedre beskrivelse så kan jeg se 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *