(L)Aarhøne

Hennes Majestet Aarhønen er linjeforeningen til de som går bygg- og miljøteknikk (bedre kjent som bygg) på NTNU. Hvert år feirer de Hennes Majestets bursdag med galla. Det er også her hvor promosjoner og daljeutdelinger skjer. Jeg fikk liv til å være med Helge, en kompis, på bursdagsfest sist helg.

Samme gallakjolen, nytt tilbehør og oppsatt hår 🙂

5 thoughts on “(L)Aarhøne

  1. seriøst! og jeg får ikke brukt gallakjolen min en gang i året en gang… 🙁 jeg bor i feil by, og jeg ønsker meg et maskeradeball!

    • Du bor helt klart i feil by 😉 De aller fleste store linjeforeningene har galla en til to ganger i året. Så om man først kjøper en kjole, så får man brukt den… Vi haddemaskeradeball under UKA 09, veldig morsomt! Men kulest om man bruker mye tid på maske og slikt 🙂 Noen ganger må man bare ta saken i egne hender, vet du. Lage eget maskeradeball?

  2. Jørgen “lovet meg” et maskeradeball på UKA 09 😛 men jeg har ikke sett noe til det 🙂 ja, jeg vet, jeg har bare litt mye annet i hendene for øyeblikket 😉

    • Du vet, man kan ikke alltid gjøre alt selv, men man kan jo lure folk til å gjøre det for deg 😉 Om du får lønn fra høsten av så kan jeg jo invitere deg oppover hit. Da er det UKA og mange anledninger til galla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *