Viktigpetter

Denne helga må jeg innrømme at jeg føler meg litt viktig. Jeg begynner snart å bli vant til å bli sendt rundt i Norge/ Europa/ verden på andres regning for å drive med frivillig arbeid og jeg koser meg med å bidra litt lenger opp i systemet i Norges Speiderforbund. Denne helga er det fellesmøte med Komité Speiding og Speiderstyret.

Fellesmøtet er der for at de to gruppene skal bli litt bedre kjent, ved å tilbringe mer tid (og hverdagsliv) sammen, men også for at man skal kunne ha fellesmøte og diskutere en del temaer som er viktige for begge gruppene. Dette er mitt andre møte i Komité Speiding og selv om jeg ikke har holdt på så lenge, så har jeg i hvert fall gjort to ting siden sist:

– videreutviklet to nye merker for rovere sammen med Ksenia på Forbundskontoret (FK). De handler om drama og revy. Blir spennende å se om noen tar dem 😉

– startet prosessen med å sette meg inn i Nasjonal Roverleir 2012 som jeg skal være ansvarlig for i Komité Speiding. Det er bare 1,5 år igjen til leiren og forhåpentligvis får man 500 rovere på et jorde i en uke sommeren 2012. Nå må vi finne leirsjef, leirkomité, tidspunkt, sted…

Det er selvfølgelig ikke alt speiderarbeidet jeg har gjort siden sist, roverombudet i Sør-Trøndelag ruller og går, jeg jobber med Roverløft og Trekløver-Gilwell-oppgaven min og har holdt Tenkedagen + Bursdagsmøte med TSSG. Kakebilder kommer!

2 thoughts on “Viktigpetter

  1. Ingelsrud! Jeg elsker det stedet 😛 Frivillig arbeid er kjempemoro, særlig når man føler at det virkelig gjør en forskjell.

    • Ah, ja, det var nostalgi å være der igjen. Snart et år siden jeg var der sist og altfor lenge før det igjen. Frivillig arbeid er det beste i hele verden! Pene snøbilder fra Ingelsrud kommer etter hvert 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *