Ordlek

Er du glad i ordspill og annen ordlek? Jeg elsker det. Jeg er nesten så god i engelsk at jeg skjønner engelske ordspill også, eller, jeg er så god at jeg får med meg det meste. Men ordspill og annen ordmorro handler jo om å kunne språket til fingerspissene. Trenger du en unnskyldning til å gjøre noe annet i to minutter anbetaler jeg denne eller denne. Den første handler om musikk og musikkuttrykk og den andre om stein 😉

Jeg har forresten også blitt tatt opp i Akademisk Radioklubb, en av gjengene på Samfundet. Radio er også ordlek på et vis, ikke bare fordi man prater sammen, men fordi språket man bruker er ganske spesielt. Akkurat nå pugger jeg det fonetiske alfabetet (alfa, bravo, charlie, delta, ekko, foxtrot…) og det vanskeligste er egentlig å huske rekkefølgen på bokstavene i alfabetet og ikke å glemme noen når jeg ramser det opp for meg selv. Men det sitter vel snart. Da gjenstår det bare å ta amatørlisens så kan jeg begynne å prate på radio 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *