Bursdagsgave 2

Jeg er interessert i musikk og jeg liker å spille musikk, men siden CD-spilleren jeg kjøpte da jeg var 12 år ikke har gått i stykker, på tross av hard bruk, og jeg heller har brukt penger på sko og klær, så har det aldri blitt itl at jeg har kjøpt meg noe nytt anlegg. Spesielt fordi god lyd koster så innmari mye penger. Men Kasper, min kjøkkis, han er litt lydnerd og han introduserte meg for aktive høytalere. Dette er høytalere som har forsterker og for-forsterker inni seg, så du får veldig bra lyd uten å ha så innmari mange forskjellige bokser og dingser. Dessuten koster de ikke så mye penger. Så i år ønsker jeg meg høytalere i bursdagsgave. Jeg fikk øremerkede midler av mine foreldre og har nå endelig både fått kjøpt og hentet vidunderene.

Aktive høytalere er litt småsært, så du må til Soundgarden eller HiFi-Klubben, i hvert fall her i Trondheim, for å få tak i dem. (eller på Internettet selvfølgelig)

Der er de! Jeg valgte hvite både fordi de da matcher med macen min, men også fordi hvitt er mye koseligere enn svart. Svart er kjedelig… 😉

De er ganske små, omtrent som en litt dyp Tivoliradio.

Det går an å kjøpe en dings til dem, så man kan spille musikk trådløst. Jeg er ikke sikker på om den bruker blåtann eller noe annet, men jeg ser for meg at det kan være greit å ikke ha så mange ledninger over alt. Så får vi se om jeg blir lei eller om jeg trives med standardoppsettet.

Lydkvaliteten er i hvert fall magisk og jeg er kjempeforelska. Mye tid vil bli brukt på ryggen, lyttende til musikk, framover…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *