Ostesnitsel

Det er tusen måter å spise ostesnitsel (schnitzel) på og jeg jobber meg sakte gjennom dem alle sammen.

Her kommer “Tusen måter å bruke ostesnitsel fra Firstprice” del 5: ostesnitsel i pitabrød.

  1. pitabrød varmet i brødrister,
  2. snitsel stekt i stekepanne,
  3. fersk tomat skåret i mellomtykke skiver,
  4. remulade,
  5. fersk spinat.

Det blir som falafel i pita, bare med ostesnitsel i stedet for. Det var ordentlig godt, men det var remuladen som gjorde den store forskjellen. Det var egentlig akkurat som å spise burger. Det kan jo alltids sprites opp med guacamole, aioli, chillisaus, hummus eller noe annet som du liker. Det jeg liker best ved det er at det er raskt, billig, godt og sunt.

Det er kanskje rart å velge ostesnitsel, men jeg trenger litt variasjon i kosten og jeg kan ikke spise laksefilét eller svinekotelett hver dag (to vanlige gjengangere må jeg innrømme). Så da må man prøve se på noe nytt og se hvordan det går. Jeg anbefaler deg absolutt å prøve det.

Takk til mine sponsorer: Petter (remulade), Ola (spinat) og Norges Speiderforbund (tomat) 😉

English: a really simple dinner involving super cheap schnitzel. All you need is pita bread, tomato, spinach, mayo and the schnitzel itself. Voila!

2 thoughts on “Ostesnitsel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *