Påskeferie?

*host*

Dette semesteret har vært litt utypisk vårsemester. Det pleier ikke å bli så travelt mot slutten, vanligvis fordi vårsemesteret er lenger enn høstsemesteret. Men så har man jo påska og masse helligdager som er i veien. Men i år så er jo semesteret ferdig til påske. Som gjør at alt skal være ferdig til påske. Og det har tatt på litt, for å si det sånn. Det hjelper heller ikke med styreseminarer over to dager og utenlandstur i påska.

Denne påska skal jeg til Tyskland på speiderkurs. Det er et ukeskurs og ganske intenst, men jeg har vært med på det før og føler meg forberedt. Jeg gleder meg til å dra nedover! Ikke bare for kurset, men også fordi det er veldig mye mer vår i Frankfurt enn det er i Trondheim…

Jeg har en eksamen rett etter at jeg kommer tilbake til Trondheim, så det blir eksamenslesing helt fram til kurset starter. Heldige meg. Men 1. mai og utover har jeg (nesten) ingenting jeg skal ha gjort, kanskje unntatt masteroppgavearbeid 😉 Jeg gleder meg til mai. Vi ses da!

5 thoughts on “Påskeferie?

    • You just say that because you think that it is normal that it is green in April 😉 Oh, well, I’ll see when I get there. Hoping for warm weather anyhow 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *